Aktiviteettejä läpi vuoden 

paikallinen opas, tunnetut kohteet ja yksilöllinen elämys

Hiihdon opetustunnit
Hiihdon opetustunnit

Ammattitaitoisen opettajan opeissa saat lajista vielä enemmän irti ja takuulla nautit tulevista hiihtokilometreistäsi Lapin upeissa hiihtomaisemissa. 

Ota yhteyttä, mikäli kaipaat itsellesi tai ryhmällesi opastusta murtomaahiihdon saloihin Ivalo-Inari-Saariselkä alueella.


Marjastusretket syksyisin
Marjastusretket syksyisin

Marjojen poiminta alkaa Lapissa heinäkuun lopulla. Jokaisella paikkakuntalaisella on varmasti omat salaiset marjastuspaikkansa, mutta paikalliseen oppaan johtamana sinun ei tarvitse tutkia karttaasi löytääksesi hyviä marjastuspaikkoja.

Tauon saapuessa paistellaan nuotiolla makeat itse tehdyt herkut ja juodaan maistuvat nokipannukahvit. 

Liukulumisuksilla erämaajärville
Liukulumisuksilla erämaajärville

Liukulumisukset ovat loistava keksintö niin kantohangelle kuin järven jäälle. Mikä olisikaan parempi tapa viettää aurinkoista kevätpäivää kuin hiihdellä vaikkapa Inarinjärvellä ahkion kera, jossa mukana maittavat retkieväät, nuotiopuut ja pilkkivarusteet. 

Liukulumisuksiretket mahdollista toteuttaa myös alueen nähtävyyskohteisiin.


Opastetut päiväretket
Opastetut päiväretket

Päiväretket upeissa maisemissa Ivalo-Inari-Saariselkä alueen päiväretkikohteissa. Ota kamerasi mukaan ja lähde ihastelemaan paikallisia nähtävyyksiä oppaan johdolla. 

Retkiin kuuluvat opastus, kuljetukset, ruokailut ja muu retkivälineistö

Avantouinti ja saunaelämys
Avantouinti ja saunaelämys

Avantouinnilla uskotaan olevan positiivinen vaikutus mm. palautumiseen urheilusuorituksen jälkeen ja työkuormituksen tuomaan  stressiin. 

Varoitus. Tämä adrenaliinin huuruinen harrastus on koukuttavaa.