Aktiviteettejä läpi vuoden  

Marjojen poiminta alkaa Lapissa heinäkuun lopulla. Poimi marjoja paikallisen oppaan opastuksella. Tauon saapuessa paistellaan nuotiolla makeat itse tehdyt herkut ja juodaan maistuvat nokipannukahvit. Rohkelikoille myös mahdollisuus pulahtaa virkistävässä erämaalammessa retken aikana.

Päiväretket upeissa maisemissa Ivalo-Inari alueen päiväretkikohteissa. Ota kamerasi mukaan ja lähde ihastelemaan paikallisia nähtävyyksiä oppaan johdolla. Retkiin kuuluvat opastus, kuljetukset ja ruokailut. 

Liukulumisukset ovat loistava keksintö niin umpihangelle kuin vaikka järven jäälle. Näillä suksilla mennessäsi hiki saattaa hieman virrata puserossa, mutta on varmaa, että kohteisiin jonne aiemmin vain haaveilit pääseväsi on nyt varmaa että pääset näiden suksien avulla. Opastuksiin mukaan välineet ja itse valmistetut retkieväät. 

Murtomaahiihto on jokaisen suomalaisen pakollinen vapaa-ajan "pahe" näillä leveyksillä. Ammattitaitoisen opettajan opeissa saat lajista vielä enemmän irti ja takuulla nautit entistä enemmän tulevista hiihtokilometreistä Lapin upeissa hiihtomaisemissa. Ota yhteyttä mikäli kaipaat itsellesi tai ryhmällesi opastusta murtomaahiihdon saloihin Ivalo-Inari-Saariselkä alueella.

Pilkkiminen on yksi paikallisten suosima harrastus ja elämäntapa. Inarinjärvi ja lukuisat pienemmät järvet ympärillä tarjoavat monia talvikalastusmahdollisuuksia alueella. Päiväretkiä voidaan tehdä liukusuksilla. Retkiin kuuluvat pilkkivälineet, talvivarustus, ruokailu ja kuljetukset paikallisen oppaan tahdittamana.